M3mb3r Q-F!RST BOUT!Q3

Sunday, February 28, 2010

STYLISH TUNEX & JUBAH

NOW CLOSED

FIRST BATCH PRE-ORDER

27 FEBRUARI 2010-3 MAC 2010

* Sila alert ngan tarikh di atas yea para pelanggan yang disayangi.
Pre-order akan sampai ke tangan pelanggan dalam masa 2-3 minggu.


***********************

Tunex & jubah yang sangat stylish..
Untuk muslimah sesuai untk digayakan dengan skirt labuh dan seluar.
Gaya kontemporari yang selesa untuk semua peringkat umur.

Jom laa dapatkan sehelai sebagai koleksi pakaian anda.
Jadikan salah satu pilihan dalam gobok almari kamu.

JUBAH (RM150) tidak termasuk kos penghantaran pos
TUNEX (RM120) tidak termasuk kos penghantaran pos
Untuk pilihan saiz boleh rujuk di bawah...

J-01 / J-02 / J-03

J-04 / T-01 / J-05

T-02 / T-03 / T-04

T-05 / T-06

T-07 / T-08 / T-09


******************


UNTUK RUJUKAN




11 comments:

abaya wardrobe said...

HAI CANTIK2NYE JUBAH DAN TUNIC AWAK..TERUJA SAYE..MEKASEH SINGGAH KEDAI SAYE..HEHEHEH..
SUKE SGT YG NI T-05 / T-06..ADUH MELELEH DAKU NI BOLEH ORDER BILE2 KE?XSABARLA TNGGU BLK MSIA NI...HEHEHE

rahasktr1 said...

cantik la jubah2 tuh..berkenan sgt2... kalau jubah tu.. u jual ikut saiz yg kte tempah ke..? atau yg dah ada tu ada saiz tertentu saje..? e-mel kan ke sy lanjutan ya.. berminat dgn j-o4 @ j-01 @ j 0-5
mana2 yg ada saiz s..

.::AdNiSya3108::. said...

TO ABAYA WARDROBE: Thanks atas kunjugan. Meh laa tempah 1-2 helai tunex dan jubah2 nie. Untuk tempahan nyatakan kod dan saiz then sertakan nama, alamat dan no tel.

TO RAHASKTR1: Thanks...yea chantek sangat tanpa cantik jika dipakai. Tempah sahaja mengikut kod, saiz dan citarasa anda, insyaallah available.Untuk tempahan nyatakan kod dan saiz then sertakan nama, alamat dan no tel.

PRE-ORDER untuk first batch ni hingga 3 Mac 2010, Rabu. Harap maklum.

habibah_bib said...

alahai nisa... cantik bajunya tapi mmg sesuwei dgn org slim je..

.::AdNiSya3108::. said...

Yea ke kak...saiznya besar laa, sy yg besar pun leh laa pakai saiz L.
hehehehe...
ikut pakai saiz M pun dh boleh tp sy nak selesa so sy ambk L laa.

mama zharfan said...

i nak tanya, tunex ni material/fabrik dia jenis apa yer...i berminat dgn T-10 dan T-06...kos pos nyer berapa? tgh dok kira budget nak beli baju ni...tq

.::AdNiSya3108::. said...

Wassalam.
Kos pos RM10 sahaja.
Pre-order untuk first batch dah tutup.
Insyaallah akan buka order utk pre-order second batch
Tunggu eikk...

mama zharfan said...

oooo...kena pre-order yer...tak per, i tunggu pre-order 2nd batch la nampaknyer..

rathiqah azmira rosli said...

erm kalau tempah hari ni,sempat tak sampai before 10 april?

mama zharfan said...

salam,

I nak pre-order Tunex T-06 saiz M sehelai yer. Kena bayar deposit berapa RM? pls email me : suzie284@yahoo.com

erni salsabila said...

so now is it closed????uwaaa sukelaaaaa so nice!!!

Post a Comment