M3mb3r Q-F!RST BOUT!Q3

Wednesday, October 21, 2009

TUDUNG LABUH KOSHIBO

Q-F!rst Bout!qe membawakan koleksi TUDUNG LABUH/BULAT
Untuk para wanita yang memakai tudung bidang 60
Kini tidak perlu bersusah payah lagi
Mencari ke sini sana

Q-F!rst Bout!qe menerima tempahan tudung
Jahitan tangan untuk tulang tudung
Pastikan kemas dipakai..

Bidang : 60
Material : Koshibo
Harga : RM21.00 sahaja


PILIHAN WARNA



CONTOH POTONGAN/BENTUK TUDUNG


PERHATIAN : Tudung ni dipanggil tudung labuh/bulat namun potongan tudung dari
Q-F!rst Bout!qe adalah ovul dan labuh. Anda tidak perlu risau kelihatan gemuk sekiranya memakai tudung dari kami.

23 comments:

daus said...

nak order ni..macam mana? bleh PM saya tak kat firdaus.burn@gmail.com

tengs

ash_mza said...

salam, slain warna ni, warna apa lg ye ada?
tudung ni ada yang buat sulam tak?
mekasih...

nur muslim said...

mcm mana nak order ya???
erm.. email kat nur_muslim91@yahoo.com

~PENCHENTA~ said...

Kak. Saya nak beli. Email kat saya. yat_comei8@yahoo.com. Tq. :)

NaBiLaH @ CiK nAb said...

kak saya nak beli borong..emeil saya kak..
nabilah_bb_muakss@yahoo.com

A L said...

salam..nak tanye ade lagi tak jual tudung ni?? plez email ASAP kat sye kat cheela_id@yahoo.com thnx :p

mencari keredhaanMu said...

salam, kalau nak datang terus kat mane ye??panjang depan dan belakang sama x??bpe sentimeter ye?

pai_ilham al-adwa' said...

salam..

saya berminat nk buat tempahan..
tolong email ya..
plutoneon87@yahoo.com

Adilah said...
This comment has been removed by the author.
Adilah said...

assalamualaikum,
saya berminat untuk membuat tempahan.
tolong e-mail kan.
ellwkm@gmail.com
HARAP ANDA MEMBERI MAKLUM BALAS.
Terima Kasih...

Sweet gurlz said...

Assalamualaikum... Sye nk beli tdung niy... Pliz pm sye ASAP.. halimatun_94@yahoo.com

Khaira Aisha said...

As salam, saya berminat nak order.
saisha_loveyna@yahoo.com

:)

Fiffy said...

assalamualaikum..saya nak tanya macam mana ye nak order..?pm saya ye..nursyamimikarim@yahoo.com^_^

Khaira Aisha said...

Saya berminat nak beli, ini email saya.
khaira_aisha@yahoo.com

Slurrphy Gurl said...

saya nk order PM saya nurainmohdyusof_ain@yahoo.com

menuju satu said...

asalam email sya details. thnx
menuju1@gmail.com

nurul asyiqin said...

salam,saya nak order..email saya tasnimmawaddah@yahoo.com

Arliza Mismat said...

slm. cmne nk oder? boleh x senaraikan semua pilihan warna yang ada dan saya nak tahu tepi tudung tu dijahit tepi atau dijahit sulam?

Arliza Mismat said...

boleh x pm saya ttg detail tudung tu i.e ukuran lebar n labuh serta jahitan tengahnya? terima kasih.

emel saya : lisa_eiza@yahoo.com

ezzaida ramle said...

salam kak. boleh emailkan ke saya pilihan warna tudung koshibo yang ada?

roseezzaida.ramle@yahoo.com.my

terima kasih :)

che bella said...

Kak emel sy detail tdg boleh?
nabilahhuda2419@yahoo.com

Dayana Roslan said...

Assalamualaikum. saya berminat untuk order. boleh pm saya details kt dayanabintiroslan@gmail.com

Nurul Nafi said...

Assalamualaikum...

Akak, boleh order lagi ker?

Post a Comment